Kriminálka Anděl S02E12 (Baronka) online ke shlédnutí

Přehrajte si zdarma přes internet 12. díl z 2. série Kriminálky Anděl. Tento díl se honosí aristokratickým názvem „Baronka”. V jezírku zámeckého parku je nalezeno tělo mrtvé ženy. Utopená mladá žena je dcerou muže, který se navrátil z Velké Británie, aby se začal starat o rodinný majetek. Kdo je pachatelem utopené ženy, která pochází z […]

Online ke shlédnutí Kriminálka Anděl S02E12 – Baronka. Pusťte si tento oblíbený kriminální seriál naprosto pohodlně a zdarma přímo na naší stránce pouhým jedním kliknutím. Není nic jednodušího. Tato epizoda patří do novější druhé řady seriálu a svojí premiéru měla na obrazovkách televize Nova 25. dubna 2011. Reprízována už byla několikrát a to naposledy ve středu 24. července 2013.

A o čem bude příběh dnešního dílu. V romantickém jezírku zámeckého parku se najde tělo mrtvé ženy. Místo činu je na okraji Prahy, kde není moc velký ruch. Zajímavé je ale už rodinné zázemí oběti. Otcem utopené mladé ženy je bohatý muž, který má cenné nemovitosti, o které se přišel z Velké Británie do Čech postarat.

Kdo však mohl utopit nebohou mladou dámu? Vrah se zcela jistě rekrutuje z okruhu jejích vážených ctitelů a obchodních partnerů, kteří se velmi často pohybovali okolo jezdeckých stájí.

Vyšetřování vraždy však není jednoduché, neboť naši kriminalisté se budou pohybovat ve velmi uzavřené a diskrétní společnosti, která je maximálně skoupá na slovo. Lidi, kteří zavražděnou mladou dámu osobně znali, jsou ještě ze staré školy, takže mají značně tradiční a konzervativní představy, co všechno mohou kriminalistům o životě mladé dívky povědět a prozradit.

Vyšetřování v aristokratické rodině nebude lehké, nicméně jak to všechno dopadne, uvidíte sami. Přehrajte si 12. díl Kriminálky Anděl – Baronka, který se vysílal ve středu 24.7. 2013 pohodlně a zdarma online. Tuto epizodu jsme pro vás připravili pohodlně ke shlédnutí na pouhé jedno kliknutí. Tak příjemnou zábavu!

TOPlist